Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Keijzershof special

Deze week staat er een dubbele pagina in diverse regionale kranten over goed leven in Keijzershof. Over de ruime opzet van de wijk met veel groen en water, goed bereikbaar en met alle voorzieningen.

Vanuit verschillende oogpunten kun je lezen wat de voordelen zijn van het wonen in Keijzershof. Is voor de één ‘Alles dichtbij is Keijzershof’, met winkels, scholen, sport en medische voorzieningen op loopafstand, voor de ander is ‘Goed bereikbaar is Keijzershof’,want met metrolijn E naast de deur ben je binnen een kwartier in het centrum van Den Haag of Rotterdam. En per auto is Keijzershof snel en makkelijk bereikbaar via de N470.

Goed leven is Keijzershof

Maar iedereen is het erover eens dat ‘Goed leven is Keijzershof’. Of u nu kiest voor het gezellige, dorpse karakter van De Erven dat al is opgeleverd, het levendige deelplan Centrum of voor de ruime, groene opzet van de Boszoom, dat nu volop in de uitvoering is. Er is voor ieder wat wils. Voor elke leeftijd en levensfase is er een passende woning te vinden, en dát willen we natuurlijk graag in de hele regio bekendmaken.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden elders op de site onder Nieuwbouwproject Keijzershof