Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Jouw Delfgauw krijgt een creatief en groen vervolg

Op 29 mei 2016 alweer vond Jouw Delfgauw plaats rond het winkelcentrum. Naast demonstraties van jong dans- en taekwondotalent, mochten ook Delfgauwse koren, bands en ander muziektalent deze dag rekenen op een enthousiast publiek.

Kinderen demonstreren hun Taekwondokunsten op het plein bij winkelcentrum Delfgauw

Bezoekers konden snuffelen bij creatieve, groene en gezondheidskramen. Toen ‘s middags de regen inzette, was er gelukkig binnen genoeg te beleven in de sporthal, De Kiezel en het atrium van gebouw De Zeven Linden, het winkelcentrum en het vroegere ‘Lighthouzz’. Tot slot werd Kerk Delfgauw mede dankzij bijzondere acties zoals voetenwassen uitgeroepen tot Verrassing van Delfgauw.

Geslaagde dag

“Een geslaagde dag”, zegt Loes Elshof, één van de organisatoren. Gelukkig krijgen enkele onderdelen dit jaar weer een vervolg.

“Met een groepje ben ik een groene activiteit aan het voorbereiden, met bijvoorbeeld een tuinenroute. Graag zien we Delfgauwse tuinen wat groener, dat is bovendien beter voor de afwatering. We willen mensen inspireren onder het motto ‘tegel eruit, plant erin’.”

Meedoen? Mail naar jouwdelfgauw@gmail.com.

Oproep voor Crealentebeurs

Op 13 mei a.s. is er een grote Crealentebeurs vol kramen en miniworkshops in De Kiezel en het atrium van gebouw De Zeven Linden. Opgeven voor een kraam of het geven van een miniworkshop kan bij Lucienne van Leeuwen, die het evenement organiseert. Mail naar luus@creeerenmeer.nl