Informatiebijeenkomst herontwikkeling oude brandweerkazerne

De gemeente Pijnacker-Nootdorp houdt dinsdag 8 januari vanaf 20.00 uur een informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van de voormalige brandweerkazerne aan de Koningin Julianastraat in Nootdorp.

De bijeenkomst duurt van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur en vindt plaats in basisschool De Regenboog. Wilt u zich vooraf aanmelden via bel_sec@pijnacker-nootdorp.nl.

Samen met omwonenden

De gemeente gaat het terrein van de voormalige brandweerkazerne aan de Koningin Julianastraat in Nootdorp opnieuw ontwikkelen. Aanleiding hiervoor zijn de voorstellen over de nieuwbouw van de Jan Janssenhal en de Regenboogschool.
De nieuwe ontwikkelingen in dit gebied willen we gezamenlijk aanpakken. Daarbij vinden we uw inbreng erg belangrijk. In februari 2019 bespreken we een voorstel met de raad over de manier waarop we dit gaan doen en hoe we omwonenden willen betrekken bij deze herontwikkeling.

Woningbouw

De gemeenteraad bespreekt op 10 januari tijdens de beeldvormende raadsvergadering voorstellen over de nieuwbouw van de Jan Janssenhal en de Regenboogschool. Als de raad hier eind januari tijdens de besluitvormende raadsvergadering mee instemt, dan is de locatie van de voormalige brandweerkazerne in beeld voor nieuwbouw van de Jan Janssenhal en de Regenboogschool. In dat geval worden de school en sporthal verplaatst en komen deze locaties vrij voor andere ontwikkelingen. Hiervoor zijn nog geen plannen gemaakt, maar voor de huidige schoollocatie denken we aan woningbouw.