Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Informatieavond scholencomplex Koningshof

De gemeente gaat aan de slag met het scholencomplex Koningshof. Voor omwonenden organiseert de gemeente maandag 10 december een informatieavond.

Borden fietsen als gast toestaan bij scholen Koningshof

Wat gaat er gebeuren? In de nabije toekomst verhuist de Tweemaster naar Ackerswoude, wordt de Casaschool uitgebreid en het gebouw gerenoveerd. De Johannesschool blijft zoals deze nu is. Daarnaast willen we maatregelen nemen voor een betere bereikbaarheid van de scholen.

Aanmelden

Tijdens de informatieavond leggen we omwonenden de plannen voor en leggen we uit hoe we dit willen aanpakken. Daarbij willen we ook inbreng van omwonenden verwerken in de plannen.
Direct omwonenden zijn per brief uitgenodigd voor de avond, maar overige geïnteresseerden zijn ook van harte welkom. U kunt zich aanmelden via wkz_sec@pijnacker-nootdorp.nl.

Tijden

De avond start om 19.00 uur in de raadzaal van de gemeente, Emmastraat 165 in Pijnacker. Er is eerst een presentatie over de plannen. Daarna kunt u vragen stellen en in gesprek met medewerkers van de gemeente en de Casaschool. De avond duurt tot ongeveer 21.00 uur.