Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

IkPas, 30 of 40 dagen zonder alcohol

Veel Nederlanders drinken met grote regelmaat alcohol. Vaak uit gewoonte. GGD Haaglanden daagt inwoners in de regio uit deze gewoonte te doorbreken en mee te doen aan de landelijke actie IkPas! 30 of 40 dagen zonder alcohol.

IkPas, de landelijke bewustwordingscampagne die je uitdaagt om 30 of 40 dagen geen alcohol te gebruiken, gaat weer van start. Komend jaar zijn er twee periodes: vanaf 1 januari (30 dagen) en vanaf 6 maart (40 dagen). GGD Haaglanden ondersteunt samen met Indigo Preventie en Brijder Verslavingszorg deze campagne in regio Haaglanden.

Onbewust

Veel mensen vinden het onbewust vanzelfsprekend om 1 of meer glazen alcohol per dag te drinken. IkPas is een persoonlijke uitdaging om dit patroon te doorbreken. Veel deelnemers aan voorgaande campagne gaven aan positieve veranderingen te ervaren: ze voelden zich fitter, sliepen beter en vielen af. Daarnaast gaven ze het goede voorbeeld aan jongeren.

Aanmelden

Durft u het aan? Schrijf u dan nu in op www.ikpas.nl. U begint op 1 maart met deze persoonlijke uitdaging.

Meer informatie

Voor vragen over IkPas in de regio Haaglanden en achtergrondinformatie kunt u contact opnemen met GGD Haaglanden via ikpas@ggdhaaglanden.nl. Meer informatie over de landelijke actie vindt u op www.ikpas.nl.

IkPas

IkPas is een initiatief van GGD-en, Instellingen voor Verslavingszorg, het Trimbos-instituut en de Hogeschool Windesheim.