Home-Start zoekt vrijwilligers

Houdt u van kinderen en heeft u plek in uw hart en in uw agenda? Meld u dan aan als vrijwilliger bij Home-Start en zet uw ervaring in opvoeden in voor gezinnen waar het even niet zo lekker loopt.

In ieder gezin kan het voorkomen dat er momenten ontstaan waarop het “niet zo lekker loopt". De opvoeding van de kinderen kan dan net even teveel worden. Op zo'n moment kan het een opluchting zijn als er iemand is die luistert, meedenkt of meehelpt. Wilt u die iemand zijn? Word dan vrijwilliger bij Home-Start.

In de activiteit Home-Start van Humanitas bieden vrijwilligers 1x in de week ondersteuning, vriendschap en praktische hulp aan gezinnen met minimaal één kind onder de zeven jaar. Het doel is ouders te stimuleren weer op eigen kracht verder te gaan en weer greep te krijgen op het eigen leven, voorkomen dat alledaagse problemen uitgroeien tot grotere problemen en er ook weer ruimte is om te lachen en plezier te maken.

Zet uw ervaring in om anderen te helpen

Humanitas wil graag het aantal vrijwilligers uitbreiden zodat ze kunnen blijven voldoen aan de vraag van gezinnen.
Heeft u ervaring met het opvoeden van kinderen en wilt u deze ervaring in zetten voor andere gezinnen? Bent u bereid te luisteren en aandacht en praktische steun te geven? Bent u één dagdeel per week beschikbaar? Meld u dan aan als vrijwilliger Home-Start. Voorafgaand aan de ondersteuning volgt u een training van 5 dagdelen

Informatie en aanmelden

Bel voor meer informatie of om u aan te melden met Anke IJdens, 06-13340233 of mail naar a.ijdens@humanitas.nl U kunt ook op de website kijken: home-start.nl

Logo Home Start, Thuis in gezinnen