Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Het gaat goed met de inschrijvingen voor de zonnepanelen

Er is al voor meer dan 1000 energie-aandelen ingeschreven van de in totaal 1365 aandelen.

Zonne-panelen op sporthal Emerald

De Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp maakt gebruik van de zogenoemde postcoderegeling. Iedereen die binnen een bepaald postcodegebied (in dit geval 2631, 2632, 2641 en 2645) woont, kan nu mee investeren in zonnepanelen via coöperatie. Op deze wijze maakt u voor de komende 15 jaar gebruik van de regeling en betaalt u geen energiebelasting. Op deze wijze verdient u de investering weer terug. Lees verder de informatiebrochure op de website van de Energiecoöperatie. Woont u niet in een van deze postcode gebieden maar wilt u wel graag meedoen, mail dan naar de Energiecoöperatie.

Betrokken inwoners

De Energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp is een initiatief van betrokken bewoners. Er is bewust gekozen voor een coöperatie vorm. Op deze wijze werken we samen aan het verduurzamen van onze gemeente. Eventuele winsten verdelen wij onder onze leden. En zo profiteren we gezamenlijk van de investering.

Inschrijven

Als u nog mee wilt doen, ga dan naar de website van de energiecoöperatie Pijnacker-Nootdorp en schrijf u in. Op deze eenvoudige wijze draagt u bij het verduurzamen van uw eigen gebruik. Als u nu beslist dan profiteert u over een maand al mee van duurzame energie. Kijk voor meer informatie op www.energiecooperatiepijnackernootdorp.nl.