Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Gemeentelijke welzijns- en sportvoorzieningen gesloten tot 6 april

In lijn met de Landelijke maatregelen rondom het Coronovirus heeft de gemeente Pijnacker-Nootdorp besloten om alle gemeentelijke welzijns- en sportvoorzieningen tot en met 6 april te sluiten.

sporthal het baken

Wethouder Peter Hennevanger:

“Deze maatregel draagt bij aan het inperken van de verspreiding van het Coronavirus. Ook zorgen we op deze manier voor duidelijkheid richting de gebruikers van onze voorzieningen.”

Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan heeft het Kabinet vergaande maatregelen genomen. Eén van deze maatregelen is de sluiting van scholen, sportclubs en kinderopvanglocaties. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april 2020. Het sluiten van de gemeentelijke welzijns- en sportvoorzieningen is een logisch gevolg.

“Er mogen geen activiteiten meer plaatsvinden in groepsverband. Dit betekent ook dat onze huurders niet of nauwelijks gebruik kunnen maken van onze voorzieningen. In het kader van duidelijkheid hebben we daarom besloten alle voorzieningen te sluiten tot en met 6 april. Zo lang accommodaties (zowel welzijn als sport) gesloten zijn als gevolg van de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus, brengen wij geen huur in rekening”

aldus Peter Hennevanger. Eerder kondigde de SWOP al aan al haar activiteiten op te schorten. Ook de bibliotheken en CulturA & Zo zijn tijdelijk gesloten.