Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Gemakkelijk en snel de hondenbelasting regelen

Als u één of meer honden houdt, dan betaalt u daarvoor hondenbelasting. De gemeente gebruikt een gedeelte van de opbrengst onder meer voor de bekostiging van honden uitlaatplaatsen en het verwijderen van hondenpoep.

Jongen speelt met hond op grasveld

Gaat u een hond houden? Dan moet u daarvan aangifte doen bij de gemeente. Wijzigt het aantal honden? Ook dat geeft u zo snel mogelijk door. Hiervoor hoeft u niet naar het gemeentekantoor te komen. U regelt dit gemakkelijk en snel online. Het enige dat u hoeft te doen is in te loggen met uw DigiD, het formulier in te vullen en de bijlagen bij te voegen. U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mailadres.

Online regelen

Om uw hond online aan of af te melden gaat u naar www.pijnacker-nootdorp.nl/hondenbelasting of u kunt de QR code scannen.

Producten en diensten

De gemeente Pijnacker-Nootdorp biedt u de mogelijkheid om via haar website allerlei zaken online af te handelen. Snel, makkelijk en gewoon vanuit huis op het tijdstip dat u schikt. U vindt onze producten elders op de website onder producten en diensten.

Uw mening

Wij zijn steeds bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Wilt u uw mening geven? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@pijnacker-nootdorp.nl. Wij horen graag of u tevreden bent!