Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Gebiedsverbod voor openbare sportvelden SV Nootdorp en RKDEO

De plaatsvervangend voorzitter van de veiligheidsregio Johan Remkes heeft besloten vanaf vrijdag 3 april een gebiedsverbod in te stellen voor de sportvelden van SV Nootdorp en RKDEO. Per 1 mei geldt dit verbod niet meer voor georganiseerd en begeleid buitensporten van jeugd tot en met 18 jaar.

Doel met kruis erdoor

Voor de velden van SV Nootdorp en RKDEO is er per 1 mei een uitzondering op het gebiedsverbod gekomen. Het verbod geldt niet voor samenkomsten van sportverenigingen of professionals die buiten sporten organiseren en begeleiden voor jeugd tot en met 18 jaar.

Sportvelden SV Nootdorp en RKDEO nog steeds verboden voor personen boven de 18

De sportvelden van SV Nootdorp en RKDEO liggen in een openbare ruimte. Het gebiedsverbod geldt hier nog steeds voor personen ouder dan 18 jaar. Iedereen die op een van deze locaties is, riskeert een boete.

Burgemeester Francisca Ravestein benadrukt nog eens:

“Mooi weer nodigt uit om lekker naar buiten te gaan, maar blijf ook dan zoveel mogelijk thuis. Ga alleen naar buiten als dat echt nodig is. Als je bij elkaar wilt komen, houd die 1,5 meter afstand en voorkom dat er een grote groep ontstaat. Doe dit niet alleen voor jezelf, maar juist ook om onze kwetsbare inwoners te beschermen. Alleen samen kunnen we het coronavirus onder controle houden.”