Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Even voorstellen: uw nieuwe wijkmanagers!

Met ingang van 1 september is Marjolein van der Vlies de nieuwe wijkmanager van Delfgauw/Oude Leede. Peter van der Sman stapt op die datum over naar Pijnacker. Leen Sinteur blijft wijkmanager in Nootdorp.

wijkmanagers Leen Sinteur, Marjolein van der Vlies, Peter van der Sman

Marjolein en Peter gaan de komende tijd kennis maken met de organisaties en contactpersonen in hun werkgebieden. Als u dat wilt, kunt u natuurlijk ook zelf contact met hen opnemen.

Spin in het web

De wijkmanager is de verbindingspersoon tussen de inwoners en gemeentelijke organisatie. Ook staat zijn/hij in contact met andere organisaties, zoals woningcorporaties, politie en jongerenwerk. Samen met inwoners en al deze organisaties werken de wijkmanagers aan het behouden en verbeteren van de leefbaarheid in de wijken en buurten. De wijkmanager is hierbij de spin in het web.

Contactpersoon voor inwoners

Wilt u iets aankaarten wat betreft de leefbaarheid in de buurt? Denk bijvoorbeeld aan het groen, het verkeer, het spelen, de veiligheid. Of wilt u iets doen of organiseren voor uw medebewoners? Neem dan contact op met de wijkmanager van uw kern. De wijkmanager denkt graag met u mee en helpt u verder. U kunt de wijkmanagers bereiken via hun maandelijkse spreekuur, per e-mail of telefonisch. Alle contactgegevens vindt u op www.pijnacker-nootdorp.nl/wijken.