Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Doe mee met iktoon in juni

De hele maand juni staat in het teken van de amateurkunsten. Van 28 mei tot en met 30 juni 2016 zijn er overal in Nederland culturele activiteiten te doen onder de noemer iktoon.

Tijdens het grootste culturele evenement van ons land tonen Nederlanders die creatief actief zijn in hun vrije tijd, hun werk. Van rapdichten, zingen in koren en vloggen tot stand-up comedy en beeldhouwen. Iktoon is de opvolger van de Week van de Amateurkunsten (WAK) en duurt de hele maand juni.

Aandacht voor amateurkunsten

Gedurende de hele maand juni is er veel aandacht voor de amateurkunsten in verschillende media. Een mooi moment dus om uw eigen activiteiten als kunstenaar of culturele instelling onder de aandacht te brengen. Dit kan van alles zijn, denk aan een open repetitie, een workshop, een expositie, een optreden. Alle kunstdisciplines kunnen meedoen.

Eenvoudig aanmelden

Meedoen is heel eenvoudig. Via www.iktoon.nl kunt u zich gratis aanmelden als deelnemer en dan krijgt u de beschikking over een toolbox die bestaat uit publiciteitsmateriaal dat u kunt gebruiken om uw eigen activiteiten te promoten. Ook is het de bedoeling dat er op de site een evenementenkalender komt waar per gemeente te zien zal zijn welke activiteiten er in juni zijn. Iktoon is een initiatief van het LKCA en Stichting WAK Nederland.