Dobbe Lentefestival voor het hele gezin!

Geniet u ook zo van de lente? Die dikke knoppen aan de bomen, fris groen gras en warme zonnestralen? Op 26 mei vieren we de lente op het Dobbe Lentefestival. Een nieuw evenement in Pijnacker-Nootdorp voor het hele gezin. Haal de knutsel-kleurplaat op voor uw kinderen zodat zij zaterdag, verkleed als jonkvrouw of ridder, naar het feest kunnen.

Uitnodiging Het Dobbe Lentefestival zaterdag 26 mei

Samen sportief en recreatief

In de afgelopen jaren is de gemeente Pijnacker-Nootdorp hard gegroeid. Het Dobbe Lentefestival zorgt ervoor dat inwoners uit alle wijken en kernen samenkomen; nieuwkomer of geboren en getogen in de gemeente, scholier of hier werkend, oud of jong …. Op het Dobbe Lentefestival geniet u ván elkaar en mét elkaar van wat onze prachtige gemeente te bieden heeft. Het wordt een spectaculair sportief en recreatief evenement buiten in het groen. Doe mee aan het Rondje Dobbe, het Sprookjesavontuur of een van de vele andere activiteiten aan de Dobbeplas.

Gratis knutsel-kleurplaat

De knutsel-kleurplaat is verspreidt onder de meeste basisscholen, zodat alle kinderen met een hoofdtooi op, en verkleed als ridder of jonkvrouw, naar het feest kunnen gaan op 26 mei. Heeft uw (klein)zoon of -dochter hem niet ontvangen of wilt u er nog een? In het gemeentehuis aan het Oranjeplein liggen ze voor u klaar!

Meer weten?

Wilt u alvast meer weten over het programma van het Dobbe Lente Festival? Kijk dan eens op www.dobbelentefestival.nl.