Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Dit jaar gezamenlijke Dodenherdenking in Pijnacker

Het gemeentebestuur en het Nootdorpse herdenkingscomité hebben voor dit jaar besloten tot een gezamenlijke herdenking in Pijnacker.

Herdenkingsmonument voor oorlogsslachtoffers in het Emmapark

Reden daarvoor is dat de bouwwerkzaamheden aan het voormalige gemeentehuis in Nootdorp op 4 mei 2016 nog niet zijn afgerond. Dat betekent dat het herdenkingsmonument dit jaar niet bereikbaar is voor de kranslegging en bloemenhulde.

Programma

De herdenking start met een programma in de R.K. kerk Joannes de Dooper om 19.00 uur, waarna een stille tocht volgt naar het herdenkingsmonument aan het Emmapark. Om 20.00 uur worden twee minuten stilte in acht genomen en zingen de aanwezigen het Wilhelmus, gevolgd door de kranslegging.

Belangstellenden

Voor belangstellenden uit Nootdorp, die graag de herdenking willen bijwonen en die slecht ter been zijn dan wel geen vervoer hebben, hebben wij de Sponsorbus bereid gevonden om een rit uit te voeren naar de kerk in Pijnacker en vice versa. Mocht u vragen hebben over het bovenstaande, neemt u dan contact op met Anita Monshouwer van de gemeente via e-mail a.monshouwer@pijnacker-nootdorp.nl of via telefoonnummer 14 015.