Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Delfgauw bespaart energie

De gebouwen in Delfgauw worden steeds energiezuiniger. Afgelopen zomer zijn zonnepanelen geplaatst op het dak van sporthal Emerald. Deze leveren energie aan de sporthal en de scholen. Zelf energie besparen in uw woning? Vraag een energieadvies aan. Dat bespaart u geld, u krijgt een comfortabeler huis én u bent duurzaam bezig. Met een persoonlijk energieadvies ontdekt u de mogelijkheden!

Rijenn zonnepanelen strekken zich uit over het dak van scholen in Delfgauw.

De gemeente biedt u een energieadvies aan voor 30 euro. Met deze actie krijgt u een adviesgesprek aan huis en vervolgens een energieadvies. Dit advies geeft een beeld van het energieverbruik van uw woning. Ook maakt het duidelijk wat u kunt doen om uw huis te verbeteren, wat dit kost en wat het u oplevert.

Bespaar op uw energierekening

Uit eerdere acties van de gemeente blijkt dat mensen die na het advies maatregelen nemen meer dan 25% op hun energierekening besparen.

Energieadvies aanvragen

Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar projectenergie@pijnacker-nootdorp.nl. Meer informatie over het energieadvies? Kijk op www.woonwijzerwinkel.nl/pijnacker-nootdorp.

Appartementencomplexen

De gemeente wil graag bekijken welke collectieve besparingsmogelijkheden er zijn voor appartementencomplexen. Is uw Vereniging van eigenaren hierin geïnteresseerd? Neem dan contact op met wijkmanager Peter van der Sman, p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl.