De verbeelding biedt kunstroute aan

Op zaterdag 23 en zondag 24 september komt De Verbeelding naar u toe met een kunstroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede.

Logo De Verbeelding

De gemeente Pijnacker-Nootdorp bestaat in dit jaar 15 jaar. Het plan is de bewoners van Pijnacker-Nootdorp een kunstroute aan te bieden door de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Per fiets of bus

Twee dagen lang exposeren kunstenaars op de mooiste locaties binnen de gemeente. Tussen de kunst vinden optredens plaats op het gebied van zang, muziek, dans, verhalen, gedichten of theater; door kinderen of volwassenen. Er komt een fietsroute langs de verschillende locaties en er rijdt een bus rond voor degenen die minder goed ter been zijn. Het Raadhuisplein in Pijnacker blijft de centrale locatie. Hier komt een gezellige creamarkt, die wordt opgevrolijkt met muziek en terrassen.

Gezocht: webmaster

Het hele programma staat 20 september in Telstar en ook op www.deverbeelding.nu. Voor het beheer en doorontwikkelen van deze website zoekt de stichting nog een vrijwilliger/webmaster met affiniteit voor kunst en cultuur. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail naar info@deverbeelding.nu.