De Verbeelding 25 jaar

Op 29 en 30 september 2018 viert Stichting De Verbeelding haar 25e verjaardag. Dat wordt gevierd. Er komt weer een kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede plus een extra feestelijk Verbeeldingsfestival op het Raadhuisplein in Pijnacker.

Logo De Verbeelding

Op 35 bijzondere locaties in Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede is twee dagen lang kunst te bewonderen én te kopen van tachtig verschillende kunstenaars. Op die locaties vinden ook optredens plaats op het gebied van zang, dans, muziek, theater en vertelkunst.

Raadhuisplein

Het hart van de Verbeelding blijft ouderwets op het Raadhuisplein in Pijnacker. Dit is de plek van het Verbeeldingsfestival. Het Raadhuisplein is het hele Verbeeldingsweekend gevuld met een creamarkt en gezellige terrassen, waar je kunt genieten van muziek, de hele dag door.

Theatervoorstelling voor kinderen

Daarnaast is er op zaterdagmorgen voor kinderen vanaf 4 jaar de theatervoorstelling ‘De Olifant die Woord hield’ in het CJMV-gebouw. Aanvang 10.30 uur. Voor de allerjongsten, van tien maanden tot vier jaar is er op zaterdag 29 september van 11.00 tot 12.00 uur Muziek op Schoot door Irene Haket.

Concert in de Dorpskerk

Als superlekkere kers op de taart geven Beth en Flo zaterdagavond 29 september een heel bijzonder concert in de Dorpskerk in Pijnacker. Zij brengen klassieke muziek op vleugel, met een tikkeltje cabaret. Heel bijzonder! Aanvang 20.30 uur.

Programma

Het complete programma is te vinden www.deverbeelding.nu.