Centrummanager aan de slag

Donderdag 22 november is de centrummanager van Pijnacker Centrum aan de slag gegaan.

Op het Raadhuisplein werd een overeenkomst getekend door wethouder Ilona Jense van de gemeente, de ondernemersvereniging en vastgoedeigenaren.

Na twee mislukte pogingen om een Bedrijven Investeringszone in te stellen voor Pijnacker Centrum, hebben de Gemeente, de Ondernemersvereniging Ackershof en Vastgoedeigenaren (SPF Beheer en 4Real Estate) de handen ineen geslagen. Voor een periode van drie jaar hebben betrokken partijen financiële middelen beschikbaar gesteld waarmee een gezamenlijke centrummanager is aangesteld. Ook is er voor dit project een financiële bijdrage ontvangen vanuit de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Uitdaging

De centrummanager wordt geleverd door ‘De Zakenpartner’. In Pijnacker Centrum gaat Titus Appel aan de slag. Hij gaat starten met onder andere een strategisch marketingplan, aanpak van het plein, verbeteren samenwerking ondernemers onderling, activiteiten en evenementen.

foto: van links naar rechts wethouder Ilona Jense, Brian van Amerongen, Titus Appel, Jamal Schoute, Teun de Vries en Henk Honing