Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Buurtknip geld of hulp voor uw idee in de buurt

Met de Buurtknip kan de gemeente uw idee met een geldbedrag ondersteunen. Er is een subsidie van 250 euro voor een kleine (straat)activiteit en een subsidie tot 2500 euro voor een grotere activiteit voor de wijk of buurt.

Plaatje Maak het mogelijk met de Buurtknip

Samen met uw buurtgenoten maakt u de buurt. Als bewoner weet u het beste op welke manier u uw omgeving socialer, mooier of leuker kunt maken. Vanaf nu is er de Buurtknip. Daarmee kan de gemeente u helpen iets te organiseren voor uw straat, buurt of wijk.

Wijkmanagers

Ook kan de één van de wijkmanagers van de gemeente helpen bij het uitwerken van idee, zodat u uw initiatief van de grond kunt krijgen.

Waarvoor is de Buurtknip?

De Buurtknip is er voor allerlei nieuwe ideeën voor en door inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Denk aan activiteiten op het gebied van sociale ontmoeting, zorg en gezondheid, kunst en cultuur, veiligheid, groen en buitenruimte, sport en spel. Belangrijk is dat het idee gedragen wordt door de wijk, dus dat in ieder geval een aantal buren achter uw idee staan.

Informatie en aanvragen

Op www.pijnacker-nootdorp.nl/buurtknip vindt u alle informatie over de buurtknip. Hier vindt u ook contactgegevens van de wijkmanagers van de gemeente.