Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Burgemeester en wethouders schilderen Molen de Windlust

Zaterdagochtend 11 maart gingen burgemeester Francisca Ravestein en de wethouders José van Egmond, Bernard Minderhoud en Jaap van Staalduine aan de slag bij korenmolen Windlust in Nootdorp. Zij deden dit in het kader van NLdoet!

Burgemeester en wethouders schilderen molen de Windlust in Nootdorp in het kader van NL-doet op zaterdag 11 april 2017

Zij schuurden daar de toegangsdeuren en zetten die opnieuw in de verf zodat deze weer jaren meekunnen en de molen er weer mooi uitziet. Het college van B&W vindt vrijwilligerswerk belangrijk en wil dit door haar deelname aan NLdoet! onderstrepen. Overigens waren de collegeleden niet de enigen; overal in de gemeente en elders in het land waren vrijwilligers op de been in het kader van NLdoet!

Wat is NLdoet?

Het Oranje Fonds organiseerde op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet! zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. In de 2016 editie waren op 11 en 12 maart 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen, een recordaantal.

Burgemeester Ravestein en wethouder José van Egmond schuren de deur van de molen