Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Boost Your Future 2016

Werk aan je toekomst! Kom zaterdagmiddag 4 juni tussen 12.00-16.00 uur naar het stadhuis in Den Haag voor de derde editie van Boost Your Future. Een carrière-event voor jongeren tussen 18 en 27 jaar. Er doen bedrijven mee met (vrijwilligers)banen, leerwerkplekken, bijbanen en stages.

Ook zijn er Haagse onderwijsinstellingen en verschillende organisaties die jongeren aan het werk helpen, zoals de Buzinezzclub, Jongeren in de lift, De Broekriem en de Talentcoach. Ben je serieus over je toekomst? Meld je dan nu aan! www.boostyourfuture.nl/inschrijven-deelnemers

50 deelnemende bedrijven

Met ruim 2000 bezoekers en 50 deelnemende bedrijven, zoals Tempo-Team, Haagbouw en Media Markt is Boost Your Future een succesvol evenement waar werk en jong talent elkaar vinden.

Baan of opleiding vinden

En Boost Your Future wordt dit jaar nog groter! Jongeren, werkgevers en onderwijsinstellingen uit de hele regio doen mee, dus grote kans dat je jouw perfecte baan of opleiding vindt! Kom ook en doe mee met Boost Your Future 2016! Jouw toekomst start op 4 juni!