Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bijeenkomst over de Holland Outlet Mall

Provinciale Staten krijgen veel reacties over het initiatief van de gemeente Zoetermeer voor het ontwikkelen van een Holland Outlet Mall (HOM). Niet alleen uit Zoetermeer komen reacties, maar ook uit omliggende gemeenten.

Winkelend publiek in winkelcentrum Parade in Nootdorp

Graag nodigt het Provincieparlement u uit voor de publieksbijeenkomst HOM op woensdag 21 juni 2017 van 19.00 tot 22.00 uur op het Provinciehuis in Den Haag. Hiervoor kunt u zich tot 5 juni aanmelden via pzhevents.nl/hom.

Stand van zaken

De gemeenteraad van Zoetermeer besloot op 23 januari 2017 tot een onderzoek naar de verdere ontwikkeling van een HOM. Het HOM wordt volgens de plannen gevestigd in het huidige Woonhart in Zoetermeer dat getransformeerd wordt naar een Factory Outlet Center (FOC). Om dit mogelijk te maken, moet de gemeente Zoetermeer het bestemmingsplan aanpassen. Op dit moment is de gemeente Zoetermeer bezig met de onderzoeksfase.

Provinciale Staten nodigt u uit

Provinciale Staten willen als volksvertegenwoordigers graag luisteren naar de winkeliers, omwonenden, vastgoedeigenaren, brancheorganisaties en gemeenteraadsleden. Ook al heeft de provincie nog geen formele rol in het proces, toch willen Provinciale Staten belanghebbenden de mogelijkheid geven hun inzichten te delen.