Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Bibliotheek Oostland sinds 11 mei weer open

Sinds maandag 11 mei is Bibliotheek Oostland weer open, maar wel heel voorzichtig. De vestigingen Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp zijn open op maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.

De bibliotheken gaan weer open

Er is met man en macht gewerkt om de vestigingen in Berkel en Rodenrijs, Pijnacker en Nootdorp geschikt te maken om anderhalve meter afstand te houden van elkaar. Zo is er een route uitgezet met pijlen op de grond. Die geven aan hoe de boeken ingeleverd, uitgezocht en geleend kunnen worden. De bezoeker die binnenkomt krijgt een toegangsitem (dvd-hoesje) mee zodat het maximaal aantal bezoekers niet overschreden wordt. Het is in de vestigingen niet mogelijk een consumptie te gebruiken of langer te verblijven.

Boeken in quarantaine

De ingeleverde boeken worden 72 uur in quarantaine geplaatst. Kom bij voorkeur alleen. Blijf weg als u (verkoudheids)klachten heeft. Pak alleen boeken uit het schap die u daadwerkelijk wilt lenen, reserveer bij voorkeur vooraf.

Nog steeds boeken aan huis

Boeken kunnen ook gewoon nog steeds aan huis bezorgd worden. Via de website, de wise-app, het contactformulier of via de telefoon kunnen boeken gereserveerd worden. Er wordt dan een afspraak gemaakt over het moment van bezorgen. De bezorging is uiteraard contactloos. De boeken kunnen ingeleverd worden op de vestigingen, ook Bergschenhoek en Bleiswijk, in de boekenbussen of de karretjes die in de halletjes staan.

Meer informatie

Meer informatie over de openingstijden en maatregelen vindt u op www.bibliotheekoostland.nl.