Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Alleen online: Week van het geld in Pijnacker-Nootdorp

‘Goed omgaan met geld is goud waard’, dat is het thema voor de ‘Week van het geld 2020’. Van 21 tot en met 28 maart vindt deze week voor de derde keer plaats in Pijnacker-Nootdorp. Helaas gaan alle offline activiteiten niet door.

Activiteiten uitgesteld

In verband met het corona virus heeft de organisatie helaas moeten besluiten om alle offline activiteiten voor dit moment te annuleren. Alle activiteiten zullen op een later moment plaats gaan vinden. Wél zijn er verschillende online activiteiten en informatiepunten beschikbaar op dit moment. Kijk daarvoor op www.sjbsamensterk.nl

Welke regelingen zijn er?

Maar ook welke regelingen er bestaan voor mensen die het iets minder breed hebben. Wist u bijvoorbeeld dat u hulp kunt krijgen bij het betalen van een fiets of computer voor scholieren en studenten? Dat het mogelijk is om de kosten voor het jaarlijkse schoolreisje, het lidmaatschap van een sportvereniging, bibliotheek of muziekschool (gedeeltelijk) vergoed te krijgen? Of dat er gratis cursussen en bijscholing zijn op het gebied van lezen, schrijven en rekenen? En dat u zelfs gratis koffie kunt krijgen?

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het programma van de Week van het Geld Pijnacker-Nootdorp op www.sbjsamensterk.nl.

Organisatie

De Week van het Geld in Pijnacker-Nootdorp is een initiatief van SBJ SamenSterk (Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en het Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland) en wordt samen georganiseerd met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel, KerkenZorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Pijnacker. De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.