Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Afstand tot de arbeidsmarkt overbruggen

Van Gils Automotive leidt werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt op. Dat doen ze onder het motto 'Afstanden zijn om te overbruggen'. Van Gils vertelt u graag over de voordelen van het werken met deze doelgroep. Samen met WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal nodigen zij werkgevers uit voor een bijeenkomst op donderdag 6 juli van 16.30 tot 19.00 uur.

6 juli Van Gils Automotive WerkgeversServicepunt Zuid-Holland Centraal

In de auto-technische branche is een tekort aan vakmensen. In het leer-werkbedrijf van Van Gils Automotive leiden zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op voor een baan. Met hun waardevolle bagage kunnen medewerkers doorstromen naar een volgende job, misschien wel bij u. Van Gils vertelt u graag over de voordelen van het werken met deze doelgroep.

De bijeenkomst is op donderdag 6 juli. Inloop vanaf 16.00 uur. Programma van 16.30 tot 19.00 uur, inclusief hapje en drankje.
Locatie: Van Gils Automotive, Spiegelstraat 6, Nootdorp

Aanmelden

Aanmelden kan via Bart Schadee: bart@vangilsautomotive.nl of Astrid Weerdenburg: astrid.weerdenburg@zhcwerkt.nl. Vermeld s.v.p. uw bedrijfsnaam, naam van de aanwezige(n), mailadres en telefoonnummer.