Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Aanslag gemeentelijke belastingen 2020

Als u eigenaar en/of gebruiker bent van een woning of een bedrijfspand, dan ontvangt u eind februari de aanslag gemeentelijke belastingen 2020.

Briefje van 50 euro en twee van 20 euro met monopoliehuisjes

Daarop kunnen vermeld staan: de WOZ-beschikking, de onroerende-zaakbelastingen, de afvalstoffenheffing, de rioolheffing en de hondenbelasting.

Mijn overheid

Als u heeft gekozen om de post van de gemeente digitaal te ontvangen in uw Berichtenbox op www.mijn.overheid.nl, dan ontvangt u de aanslag niet per post maar alleen digitaal. Het is belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft in MijnOverheid. Zodra er een nieuw bericht voor u klaarstaat ontvangt u een e-mail. Post van de overheid direct lezen op uw mobiel of tablet? Dat kan met de Berichtenbox app van MijnOverheid. Zodra er nieuwe post is, ontvangt u een melding.

Belastingbalie

Op de website www.pijnacker-nootdorp.nl/belastingen vindt u alle informatie over de gemeentelijke belastingen. U kunt daar doorklikken naar de Digitale Belastingbalie. Daarin kunt u 24 uur per dag snel en makkelijk uw belastingzaken regelen. Als u de gemeente belt, houd dan rekening met langere wachttijden.