Aanpassen speelplekken Nieuweveen

Veel speeltoestellen in de wijk Nieuweveen in Nootdorp zijn aan het einde van hun technische of economische levensduur. Om ervoor te zorgen dat kinderen ook in de toekomst veilig kunnen spelen willen we in 2018 aan de slag met de speelplekken.

Speelhuisje op grasveld voor rijtjeswoningen

Speelruimteplan 2015-2018

Het Speelruimteplan 2015-2018 beschrijft hoe de gemeente omgaat met openbare speelplekken. Hierin is ook een bezuinigingsopgave opgenomen. Dat houdt in dat het aantal speeltoestellen in de hele gemeente met 15% moet worden teruggedrongen, om het speelaanbod betaalbaar te houden. Hier is de afgelopen jaren in diverse wijken al een slag mee gemaakt. Voor Nieuweveen houdt dat in dat van de bestaande vijf plekken er vier kunnen worden behouden.

Meebeslissen over locaties en speelvormen

Graag horen we van u op welke vier locaties naar uw idee in de toekomst speeltoestellen moeten blijven staan. En welke speelvormen u hier graag ziet verschijnen. Deels zullen die worden ingevuld met bestaande speeltoestellen die nog in goede kwaliteit verkeren en deels zullen speeltoestellen worden vervangen. Daarom zijn we benieuwd welke type speeltoestellen u graag op de plekken ziet behouden of verschijnen.

Vul de vragenlijst in

De vragenlijst heeft veel foto’s en het invullen duurt maar 5 minuten. Graag invullen voor 4 februari 2018.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Tjeerd Warringa via t.warringa@pijnacker-nootdorp.nl of 06-50 81 65 69.