Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Aangepaste dienstverlening in verband met coronavirus

Het kabinet heeft maatregelen afgegeven om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te vertragen. Dit heeft ook gevolgen voor onze dienstverlening.

publieksbalies

Langere wachttijden

We verzoeken u alleen contact op te nemen in spoedeisende gevallen. Bijvoorbeeld voor het doen van geboorteaangifte of het aangeven van een overlijden. Afspraken maken kan niet meer via de website, alleen telefonisch via 14015. Houd rekening met langere wachttijden. Ook kan minder snel worden gereageerd op meldingen over de openbare ruimte.
Tijdens de avondopenstellingen zijn wij voorlopig gesloten.

Klachten? Blijft thuis.

Heeft u een afspraak, maar krijgt u gezondheidsklachten? Dan verzoeken wij u niet naar het gemeentehuis te komen. Constateren we bij een afspraak dat u gezondheidsklachten heeft? Dan beëindigen we het gesprek en verzoeken u op een ander moment terug te komen, als de klachten weg zijn.

Wat is dicht, wat gaat niet door?

  • Vanaf 29 april zijn de gemeentelijke buitensportvoorzieningen weer open. Dit om georganiseerd en onder begeleiding sporten in de buitenlucht voor de jeugd weer mogelijk te maken. De gemeentelijke binnensportvoorzieningen zijn nog gesloten. Lees meer
  • Biesieklette stopt tot 20 mei met de bemensing van de fietsenstallingen bij de metrohaltes.
  • De buurtbus rijdt niet meer.
  • De spreekuren van het college vervallen.
  • De spreekuren van de wijkmanagers vervallen. De wijkmanagers zijn wel per e-mail of telefonisch bereikbaar.

Afvalinzameling

Avalex doet er alles aan om afval en grondstoffen op te blijven halen. Dit is belangrijk voor de volksgezondheid en milieuhygiëne op straat. Wel kunnen de dagen van inzameling en openingstijden van de afvalbrengstations veranderen. Kijk daarom op www.avalex.nl.

Meer informatie

U kunt voor meer informatie over het coronavirus terecht op de website van het RIVM en de website Rijksoverheid.nl/corona.
Of bel met het landelijke informatienummer: 0800-1351.

Heeft u nog andere vragen?

Dan kunt u ons bellen via het algemene telefoonnummer 14015 of neem contact op via het contactformulier.