Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Zwembad De Viergang

Spelen in het recreatiebad, leren zwemmen of aan de conditie werken in het wedstrijdbad? Dat kan in zwembad De Viergang in Pijnacker.

Zwembad De Viergang

Zwembad De Viergang is goed toegankelijk voor alle doelgroepen. Er is een uniek peuterbad, een wedstrijdbad, een recreatiebad met speelse elementen, een 25 meter lange waterglijbaan, een whirlpool, een uitzwembad naar buiten, een zonneweide en een beperkte sauna.

Activiteiten

In het zwembad worden wekelijks diverse activiteiten georganiseerd, waaronder zwemlessen voor de jeugd. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid tot recreatief zwemmen.

Meer informatie

Voor praktische informatie over zwembad de Viergang, zoals openingstijden, tarieven en zwemlessen, kunt u terecht op de website: www.zwembaddeviergang.nl.

Beheer

Zwembad De Viergang is het zwembad van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Beheer en exploitatie van het bad zijn echter in handen van het bestuur van de Stichting Exploitatie Zwembad Pijnacker. Het zwembad is in januari 1991 in gebruik genomen en trekt jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers.