Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Zuid-Holland Centraal op zoek naar werk

Zuid-Holland Centraal is een regio die werkt. Dat gaan we maandagmiddag 3 maart weer bevestigen.

Vrouw voor bord met vacaturen

Het Kyocera Stadion in Den Haag laten we dan bewegen op de reis naar de gezamenlijke ambitie van gemeenten, ondernemers en onderwijs: meer werk!

Arbeidsmarktregio

De gemeenten Zoetermeer, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten en Leidschendam-Voorburg zijn nu een jaar aan de slag als arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal. Samen met ondernemers en het onderwijs realiseren we meer werk. Hoe gaan we naar dit eerste jaar verder? Daar gaan we het 3 maart uitgebreid over hebben.

Programma

De middag hebben we een compact, intensief en interactief programma met workshops. Ben Tiggelaar, schrijver, trainer en gedragswetenschapper, en Jacqueline Zuidweg, zakenvrouw van het jaar 2012 en de betreffende wethouders van de 6 arbeidsmarktregio-gemeenten leveren allemaal een stevige bijdrage.

Lokale initiatieven

Waar liggen de kansen? Hoe kunnen we het regionale economische klimaat stimuleren? Hoe creëren we kansen voor zowel grote als kleine ondernemers? Welke lokale initiatieven kunnen we regionaal inzetten?

Samen werkt meer!

Het wordt een middag met goede voorbeelden, verkenningen, praktische tips in discussies en de ‘Werkshops’. En vooral ook veel ontmoetingen en contacten. Samen werkt meer!