Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Woonkavels Oosteinde

Aan het Oosteinde, vlak bij de oude dorpskern van Nootdorp, is nog ruimte vrij voor woningbouw. Vier kavels aan het water met een prachtig uitzicht op het oude lint. Bovendien de enige vrije kavels zo uniek gelegen, dus grijp die kans als u zelf een huis wilt bouwen in Nootdorp.

Kavelkijkdag Oosteinde Nootdorp

Nootdorp groeit en bloeit

Nootdorp kent een eeuwenoude geschiedenis. De oude pandjes in de Dorpsstraat en de middeleeuwse kerk herinneren aan de tijden van weleer. Maar de tijd heeft in Nootdorp niet stilgestaan, integendeel. Nootdorp groeit en bloeit. Het dorp, met ruim 11.000 inwoners heeft veel eigentijdse voorzieningen, zoals het moderne winkelcentrum Parade, midden in Nootdorp, gebouwd met een knipoog naar het verleden. Het staat op de plaats van de voormalige renbaan en heeft de vorm van een hoefijzer. Ook aan groen en water is geen gebrek. Het Bieslandse Bos, het Balijbos en De Dobbeplas liggen voor de inwoners van Nootdorp om de hoek.

Kavels Oosteinde Nootdorp

Vier unieke vrije kavels

Op deze unieke locatie, rustig gelegen aan de veendijk in een groene omgeving, liggen een viertal kavels waarop vrijstaande woningen gebouwd kunnen worden, variërend in grootte van ca. 600 tot 1000 m2. De vraagprijs varieert van 325.000 tot 450.000 euro. Het is ook mogelijk om twee kavels samen te voegen voor het realiseren van een twee-onder-een kap woning. Vanaf de kavels heeft u vrij zicht op het water en het oude lint.

Kavels 1, 2 en 3 zijn inmiddels verkocht. Kavel 4 is onder optie.

Contact

Gemeente Pijnacker-Nootdorp
Oranjeplein 1
2641 EZ Pijnacker
Tel. 14015
info@pijnacker-nootdorp.nl

Post Makelaardij
Westlaan 30
2641 DM Pijnacker
Tel. 015 – 3615566
info@postmakelaardij.nl

Ruseler makelaars
Ackershof 28
2641 DX Pijnacker
Tel. 015-3698124
pijnacker@ruseler.nl