Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Woningbouw in Pijnacker Noord

Tussen de in 2008 gerenoveerde flats stonden 60 ouderen-woningen die niet meer voldeden aan de huidige bouwtechnische eisen, zodat sloop en vervangende nieuwbouw de enige oplossing was. De braak liggende gronden worden waar nodig opgehoogd en daarna ingezaaid met gras, zodat het er netjes uitziet. De nutsbedrijven halen hier eerst nog oude leidingen en kabels weg.

Bouwbord woningbouw Parkbuurt

Twee fasen

Rondom Wonen heeft besloten om de nieuwbouw in twee fasen op te pakken:

De eerste fase is het project ‘Aan de Thorbeckelaan’ ter hoogte van de Cort van der Lindenlaan en Gerbrandylaan. Rondom Wonen heeft een overeenkomst gesloten met Van Wijnen ontwikkeling voor de realisatie van 14 grondgebonden woningen.

De woningen hebben alle voorzieningen zoals wonen, koken, slapen en douchen op de begane grond en op de 1e verdieping is ruimte voor een logeer- of hobbykamer. Geschikt voor kopers die hun grote eengezinswoning willen achterlaten om naar een woning te verhuizen die meer levensloopbestendig is. Als 70% van de woningen verkocht is start de bouw. Kijk op www.aandethorbeckelaan.nl

De tweede fase is langs de Thorbeckelaan tussen de Kuyperlaan en Troelstralaan. Op termijn overweegt Rondom Wonen om hier een drietal zogenaamde Urban Villa’s te realiseren met in totaal 52 woningen.