Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Winkelen

Binnen de gemeente Pijnacker-Nootdorp zijn veel winkelgelegenheden gevestigd.

Winkels Pijnacker

Pijnacker

Winkelcentrum Ackershof bestaat uit 5.500 vierkante meter winkelruimte. Hier kunt u prima terecht voor uw dagelijkse boodschappen, maar ook voor een gezellig kopje koffie of een goed restaurant. Het winkelcentrum heeft twee grote overdekte winkelpassages met een breed assortiment aan winkels zoals een supermarkt, drogist, slager, bakkers, bloemisten, boekwinkel en diverse kleding- en schoenenzaken. Voor meer informatie over winkelcentrum Ackershof, zie de website van winkelcentrum Ackershof.

Parkeren is geen probleem, u kunt prima parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum. Er zijn ruim 700 parkeerplaatsen en de eerste 2 uur parkeren zijn gratis.

Winkels Nootdorp

Nootdorp

Parade, het winkelcentrum van Nootdorp, is bijzonder. Niet alleen qua ontwerp en inrichting, maar ook door zijn oud-Hollandse gevels en gezellige doorkijkjes. Het heeft een heel aparte sfeer. De Parade bevat bijna 16.000 m² aan winkelruimte. De bovengrondse gratis(!) parkeergarage biedt plaats aan 600 auto's, bovendien stoppen tram 15 en diverse bussen voor de deur. Voor meer informatie over winkelcentrum De Parade, zie de website van De Parade.

Delfgauw

Bewoners van de wijk Emerald in Delfgauw kunnen voor hun boodschappen terecht in het markante ronde winkelcentrum De Emerald. De winkels in dit winkelcentrum zijn bijna allemaal overdekt. Er is een grote supermarkt en wat andere winkels, waaronder een bakker, een slijter, een drogisterij, een apotheek, een bloemist en een snackbar. U kunt uw auto gratis parkeren voor het winkelcentrum.