Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wijkschouwen in april

De gemeente verzorgt woensdag 16 april een wijkschouw in Oud-Delfgauw. Dinsdag 22 april houdt de gemeente een wijkschouw in Klapwijk. Woensdag 23 april is er in Vrouwtjeslant/Nieuweveen een wijkschouw. Deze zijn van 19.00 tot 21.00 uur.

Wijkmanager, politie en bewoners lopen mee met een een wijkschouw

Tijdens de wijkschouw inventariseert de wijkmanager met bewoners en eventuele andere professionals (politie, woningcorporatie) lopend door de wijk de verbeterpunten voor de leefbaarheid. Het gaat hierbij om algemene zaken rond het groen, verkeer, veiligheid en zaken van maatschappelijke aard.

Aanmelden

Wilt u uw zegje doen over knelpunten, ergernissen of zaken die u juist goed vindt en die wat u betreft zo moeten blijven? Geeft u zich dan op voor de wijkschouw. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

Oud-Delfgauw

Voor Oud-Delfgauw meldt u zich tot en met 11 april aan bij wijkmanager Peter van der Sman, tel. 14 015 of p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl.

Klapwijk

Voor Klapwijk meldt u zich tot en met 18 april aan bij wijkmanager Kees Konings, tel. 14 015 of c.konings@pijnacker-nootdorp.nl.

Vrouwtjeslant/Nieuweveen

Voor Vrouwtjeslant/Nieuweveen meldt u zich tot en met 18 april aan bij wijkmanager Leen Sinteur, tel. 14 015 of l.sinteur@pijnacker-nootdorp.nl.

Meldpunt Leefomgeving

Zaken als gaten in de weg, losliggende tegels, overhangend groen, zwerfvuil, kapotte straatverlichting en dergelijke kunt u doorgeven aan het Meldpunt Leefomgeving. Bellen kan ook: 14 015.