Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wetswinkel: gratis juridisch advies

Heeft u gratis juridisch advies nodig of vraagt u zich af wat uw mogelijkheden en kansen zijn als u juridische stappen onderneemt? Kom naar de Wetswinkel.

Gratis juridisch advies

Heeft u letselschade en/of materiƫle schade opgelopen, overweegt u te gaan trouwen of een echtscheiding aan te vragen, wilt u weten of u recht hebt op alimentatie, neemt de gemeente of een andere instelling uw bezwaar en klachten niet serieus, heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever? De Stichting Wetswinkel Delfland kan u gratis juridisch advies geven. De stichting werkt samen met gerenommeerde advocaten en kan u, indien nodig, met een advocaat in contact brengen.

Inloopspreekuur

Om de week op donderdag organiseert de Stichting Wetswinkel Delfland inloopspreekuren in Pijnacker. Daar kunt u in een gesprek van twintig minuten uw zaak of geschil voorleggen aan een van de adviseurs. Dit spreekuur vindt plaats van 18.30 uur tot 20.00 uur in de bibliotheek van Pijnacker aan de Julianalaan 47. Kijk voor de actuele tijden op de website van de Wetswinkel, www.wetswinkeldelflland.nl

Daarnaast zijn er elke maandag- en woensdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur inloopspreekuren aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft.

Meenemen

Het is belangrijk dat u alle relevante documenten meeneemt naar het spreekuur. Zo mogelijk wordt u ter plekke van advies voorzien. Wanneer dit niet mogelijk is wordt u via e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht en geadviseerd. Moeten er bezwaarschriften of andere gerechtelijke stukken worden opgesteld, dan zullen de juristen van Stichting Wetswinkel Delfland deze taak gratis op zich nemen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op www.wetswinkeldelfland.nl.