Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wetswinkel: gratis juridisch advies

Heeft u gratis juridisch advies nodig of vraagt u zich af wat uw mogelijkheden en kansen zijn als u juridische stappen onderneemt? Kom naar de Wetswinkel.

Inwoners van Pijnacker-Nootdorp kunnen voor gratis rechtsadvies terecht bij de Stichting Wetswinkel Delfland. Ook ondernemers kunnen een beroep doen op juridisch advies van de stichting.

Gratis juridisch advies

Heeft u een arbeidsconflict met uw werkgever, overweegt u te gaan trouwen of een echtscheiding aan te vragen, heeft u letselschade en/of materiƫle schade opgelopen, wilt u weten of u recht hebt op alimentatie, neemt de gemeente of een andere instelling uw bezwaar en klachten niet serieus? De Stichting Wetswinkel Delfland kan u gratis juridisch advies geven. De stichting werkt samen met gerenommeerde advocaten en kan u, indien nodig, met een advocaat in contact brengen.

Inloopspreekuur

De Stichting Wetswinkel Delfland heeft inloopspreekuur in Pijnacker. Daar kunt u in een gesprek van 20 minuten uw zaak of geschil voorleggen aan een van de adviseurs.

Tijd en plaats

Om de week op donderdag van 18:30 uur tot 20:00 uur in Buurt & Zo aan de Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker. Kijk voor de actuele tijden op de website van de Wetswinkel.

Daarnaast zijn er elke maandag- en woensdagavond tussen 18.30 en 20.30 uur inloopspreekuren aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft.

Meenemen

Het is belangrijk dat u alle relevante documenten meeneemt naar het spreekuur. Indien mogelijk wordt u ter plekke van advies voorzien. Wanneer dit niet mogelijk is wordt u via e-mail of telefonisch op de hoogte gebracht en geadviseerd. Moeten er bezwaarschriften of andere gerechtelijke stukken worden opgesteld, dan zullen de juristen van Stichting Wetswinkel Delfland deze taak gratis op zich nemen.