Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Werkzaamheden 12+ speelplekken in Noord

Er is begonnen met de aanleg van de 12+ speelplekken in Pijnacker-Noord. Het ontwerp van deze speelplekken is in overleg met de plaatselijke jeugd en omwonenden tot stand gekomen.

Voetbalveldje Vlierlaan

Op dit moment is een leverancier druk bezig met de aanleg van het kunstgras voetbalveldje aan de Vlierlaan. Het veldje wordt achter de goals voorzien van hoge hekwerken om de ballen tegen te houden. Naast het veldje komt een grondheuvel met tribune. Ook een tafeltennistafel en een klein steigertje aan het water zijn onderdeel van het geheel.

Voorbereidend werk Goudenregensingel

Afgelopen week is ook voorbereidend werk uitgevoerd bij de speelplek aan de Goudenregensingel, nabij het fietspad langs het spoor. Er is alvast drainage aangebracht vooruitlopend op de aanleg van de speelvoorzieningen. Die bestaan uit een zogenaamde 'voetbalvulkaan' met pannadoeltjes en een Schommelslang, een soort familieschommel. Eerder is er al een grote plataan verplant naar deze locatie. Daaronder, op een terp, komen ook nog wat boomstammen als speel- en zitobject. Het kunst- en speeltoestel 'De Rups' blijft bestaan en de situatie daarvan wordt waar mogelijk verbeterd.