Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Weggooien? Mooi Niet! Kom naar het RepairCafé!

Na een geweldige start van het RepairCafé in oktober is er in november weer een mogelijkheid om met uw kapotte spullen langs te komen bij het RepairCafé in Nootdorp.

Man aan het repareren bij het Repair Café

Op zaterdag 16 november tussen 10.00 en 12.00 uur zitten de vaklieden weer klaar in Nové, Dorpsstraat 13 in Nootdorp om u te helpen met de reparatie. Heeft u bijvoorbeeld een kapotte mixer, videorecorder of een meubelstuk? De reparateurs vinden het een uitdaging om het weer te maken. In de meeste gevallen lukt dat, soms zal het advies gegeven worden om een onderdeel te bestellen of is het duidelijk dat reparatie niet meer mogelijk is.

Gratis

De reparatie is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld om de kosten te dekken. Wilt u gewoon een kijkje nemen onder het genot van een kopje koffie, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Meer informatie over het RepairCafé: kijk op www.repaircafe.nl of mail met repaircafepn@gmail.com. Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons ook volgen op Twitter @RCNootdorp of Facebook: RepairCafePijnackerNootdorp