Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wat vragen wij van jou?

De gemeente Pijnacker-Nootdorp wil een excellente gemeente zijn, met een klantgerichte organisatie. We presenteren ons richting klanten als klantgericht, transparant, servicegericht, flexibel en resultaatgericht. Dit zijn onze kernwaarden en we willen dat jij die uitdraagt.

Kerncompetenties

Alle medewerkers hebben de verantwoordelijkheid de kernwaarden van de gemeente Pijnacker-Nootdorp in de praktijk waar te maken. De vaardigheden die je hiervoor nodig hebt noemen we kerncompetenties.

Transparantie: Je past normen en waarden van Pijnacker-Nootdorp toe in je eigen gedrag.

Transparantie

Je past normen en waarden van Pijnacker-Nootdorp toe in je eigen gedrag.

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Je bent in staat en bereid je aan te passen aan veranderende omstandigheden, eisen en nieuwe idee├źn om een gesteld doel te bereiken.

Omgevingsbewustzijn

Omgevingsbewustzijn

Je bent geïnformeerd over maatschappelijke, politieke, ruimtelijke en economische ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren (binnen of buiten de organisatie) en weet deze informatie te benutten voor je eigen functie en/of de organisatie.

Servicegerichtheid

Servicegerichtheid

Je onderzoekt wensen en behoeften van de (interne en externe) klant en handelt daarnaar. Je maakt afspraken over service, kwaliteit en levering en komt deze na.

Resultaatgerichtheid

Resultaatgerichtheid

Je zorgt dat doelstellingen worden gehaald, volgens afspraak, binnen kaders en op tijd.