Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wat bieden wij?

Werken bij de Gemeente Pijnacker-Nootdorp vraagt om een flexibele instelling. Onze gemeente groeit in hoog tempo en dat vraagt om aanpassingsvermogen aan nieuwe situaties. Natuurlijk beseffen wij dat je naast het werk ook ruimte wil hebben voor je hobby's, kinderen, vrienden, enzovoort. Wanneer mogelijk willen we jou dan ook deze persoonlijke flexibiliteit bieden. Wij streven naar een optimale afstemming tussen werk en privé.

36-urige werkweek

Afhankelijk van de vacature is je maximale aanstelling 36-uur per week. Deze werktijd kan, als het werk en de formatie dat toelaat, afgestemd worden op jouw wensen.

Salaris

Onze salarissen concurreren met andere bedrijven. Je definitieve inschaling is afhankelijk van je ervaring/opleiding. Het maximumsalaris bereik je door jaarlijkse periodieke verhogingen op basis van voldoende functioneren. Ook bieden wij je een individueel keuzebudget aan van 16,8% van je totale jaarsalaris (als je niet een volledig jaar werkzaam bent krijg je deze uitkering naar rato).

Zorgverzekering

Zoals iedereen in Nederland ben je vrij in de keuze van je zorgverzekering. Speciaal voor gemeenteambtenaren krijg je een collectieve korting bij de IZA, CZ en Menzis. Ook op de aanvullende verzekeringen krijg je deze korting.

Individueel Keuzebudget

Het individueel keuzebudget kan je gebruiken voor een fiscaal aantrekkelijke mogelijkheid tot het aanschaffen van een fiets of lidmaatschap van een vakbond. Je kan hiermee ook vakantieverlof kopen of verkopen. Uiteraard zijn er voorwaarden verbonden aan deze regeling.

Persoonlijk GezondheidsBudget

Het Persoonlijk Gezondheidsbudget is een persoonsgebonden jaarlijkse bijdrage voor elke medewerker die je kunt besteden aan producten en diensten op het gebied van welzijn en gezondheid. Denk aan sporten in De Viergang, stoelmassage, reflexzonetherapie en Weight Watchers.

Pensioenen

Vanaf de eerste dag waarop je bij ons komt werken bouw je pensioen op. Deze opgebouwde pensioenrechten worden ondergebracht bij het ABP.

Overige arbeidsvoorwaarden

Binnen de Gemeente Pijnacker-Nootdorp is nog een aantal personele regelingen van toepassing waar je als medewerker aan deel kunt nemen. Zo kun je op basis van collectiviteit gebruik maken van een pakket individuele verzekeringen, zoals bijvoorbeeld een autoverzekering. Neem voor specifieke vragen over de arbeidsvoorwaarden contact op met de contactpersonen in de vacature.