Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Wandel door Ackerswoude!

Het is best lastig om een goed beeld van een wijk te krijgen die nog gebouwd moet worden. Daarom is van Ackerswoude een 3D-variant ontwikkeld.

Met uw muis en de pijltjestoetsen ‘loopt’ u door de wijk en kunt u Ackerswoude alvast een beetje leren kennen. De komende tijd ontwikkelt deze 3D-variant met de wijk mee. Dus als Ackerswoude meer vorm krijgt, worden in de 3D-versie steeds meer details opgenomen. Ga naar www.ackerswoude.nl en start uw ontdekkingstocht door de wijk.

Stand van zaken Ackerswoude

Vanaf begin 2014 vinden de eerste werkzaamheden plaats in Ackerswoude. Dan start het bouwrijp maken van de grond waarop de kavels van locatie A en B zijn gelegen. Begin april zijn de werkzaamheden afgerond, waarna de kopers kunnen starten met de bouw van hun woningen. Op dit moment zijn zij druk met de uitwerking van hun plannen om een omgevingsvergunning te kunnen aanvragen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkeling van Ackerswoude? Schrijf u in voor de nieuwsbrief die regelmatig verschijnt www.ackerswoude.nl > nieuws > nieuwsbrief.