Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrouwtjeslant herinrichting

In de wijk Vrouwtjeslant is in de periode 2008-2017 de riolering vernieuwd en de openbare ruimte opnieuw ingericht.

Enquête Vrouwtjeslant

Na afronding van de werkzaamheden in Vrouwtjeslant fase 4 is aan 185 huishoudens gevraagd om een enquête in te vullen. In totaal hebben 59 bewoners de enquête ingevuld, een respons van 32%.

Het doel van de enquête was te onderzoeken hoe bewoners de nieuwe manieren van communiceren die de gemeente in dit project heeft gebruikt heeft ervaren. Hiermee kan de gemeente zich blijven verbeteren. Daarnaast zijn we natuurlijk ook benieuwd wat bewoners van het eindresultaat vinden.

Uit de resultaten van de enquête is gebleken dat de communicatie tijdens de uitvoering van de werkzaamheden als positief is ervaren door de ondervraagde bewoners. Daarnaast is de meerderheid van de ondervraagde bewoners tevreden over het eindresultaat. In onderstaand document kunt u de uitslag per onderwerp bekijken.

Ontwerp

Voor de openbare ruimte van fase 4 is een ontwerp gemaakt waarin alle disciplines zijn meegenomen: verlichting, parkeren, verkeersremmende maatregelen, groen, spelen, water en ecologie. De tekeningen van het definitieve ontwerp vind u onderaan deze pagina.

Contact

Mocht u vragen hebben over Vrouwtjeslant fase 4 dan kunt u terecht bij:

Projectleider René Nijrolder
Telefoon: 06 51853644
E-mail: r.nijrolder@pijnacker-nootdorp.nl

Opzichter Jan van Heulen
Telefoon: 06 22 92 43 26
E-mail: j.vanheulen@pijnacker-nootdorp.nl
Definitief ontwerp

Definitief ontwerp

Stukken van het definitief ontwerp d.d. 10 november 2015: