Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrijwilligers zoeken vrijwilligers

Heeft u een bijstandsuitkering? Dan verwacht de gemeente dat u een tegenprestatie levert, en iets terug doet voor de samenleving. Dat kan bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk te doen. Pijnacker-Nootdorp heeft een rijk verenigingsleven. Veel inwoners zijn actief als vrijwilliger, bijvoorbeeld bij een sportclub, culturele vereniging, of een maatschappelijke organisatie. En deze vrijwilligers kunnen altijd hulp gebruiken!

Jonge handen houden de hand vast van een oudere vrouw

Behalve dat het leveren van een tegenprestatie een verplichting is, kan het ook heel leuk of nuttig zijn. De contacten met de vrijwilligersorganisatie leveren vaak iets goeds op, ook voor uzelf! U ontmoet er andere mensen, u kunt iets betekenen voor anderen, u leert er van, en het biedt structuur in de dagen. Dit zijn zomaar wat ervaringen van mensen die al een tegenprestatie verrichten.

Vacatures

Hieronder vindt u een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk bij u in de buurt. Bent u geïnteresseerd in één van deze functies, neem dan contact op met uw consulent.

Oranjevereniging Nootdorp

De Oranjevereniging Nootdorp zoekt diverse vrijwilligers voor Koningsdag 2016. De bezoekers worden door vrijwilligers voorzien van onder meer eten en drinken, een rommelmarkt, springkussens, muziekpodia, poppenkast, schminken, en nog veel meer. De senioren worden geholpen door een speciaal team rolstoel-duwers. Er zijn dus allerlei verschillende werkzaamheden te doen.

Repaircafé Pijnacker-Noord

Repaircafé Pijnacker-Noord zoekt vrijwilligers die bijvoorbeeld handig zijn met elektrische apparaten. Maar ook andere vrijwilligers zijn welkom. Bij voorkeur mensen die handig zijn met het repareren van spullen.

Kijk voor meer vacatures op ook eens op de site van bureau Vrijwilligerswerk: www.vrijwilligerswerkpijnacker-nootdorp.nl