Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vrijwilligers gezocht

Op zondag 7 september vindt de 2e editie plaats van de Halve Marathon Oostland. Om dit spectaculaire evenement mogelijk te maken zijn nog veel vrijwilligers nodig, zoals verkeersregelaars.

Doe je mee? ABN AMRO Halve Marathon Oostland 2014

De start en finish is dit jaar in Pijnacker, op het Raadhuisplein. Naast de halve marathon is er ook een 10 km loop en een kidsrun.

Veiligheid staat voorop

Op de meeste plekken gaat het om een verkeersregelaarspost voor een paar uurtjes. Van de instructie om 12.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur, afhankelijk van uw plaats op de route. Ook zijn er nog vrijwilligers nodig bij de opbouw/afbreekploegen. Alle verkeersregelaars/vrijwilligers ontvangen een lunchpakket, een t-shirt en consumptiebonnen.

Diploma

De verkeersregelaars worden opgeleid via e-Learning; een eenvoudige internetcursus die u thuis kunt doen. U ontvangt hiervoor een verkeersregelaars diploma. Meer informatie vindt u op www.halvemarathonoostland.nl.


Interesse?

Als het u leuk lijkt om een steentje bij te dragen aan het slagen van dit loopevenement, dan kunt u zich aanmelden via vrijwilligers@halvemarathonoostland.nl Vermeld je naam, adres, woonplaats, geboortedatum, kledingmaat, telefoon en e-mailadres in de e-mail.