Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vragenlijst Oostlanddag

De vijfde Oostlanddag vindt plaats op 3 oktober in het Van der Valk Hotel Nootdorp. Het thema van 2013 is Het Nieuwe Ondernemen. Welke bedrijven doen het anders en waarom zijn zij succesvol in moeilijke tijden? Vul de vragenlijst in en maak kans op een online campagne.

Maak kans op een online campagne

In aanloop naar de Oostlanddag hebben Rabobank Zuid-Holland Midden en KvK Den Haag het onderzoeksbureau Flowresulting gevraagd onderzoek te doen naar de vraag of en hóe ondernemers in Oostland online ondernemen. Bent u ondernemer in Pijnacker Nootdorp of Lansingerland? Vul de korte vragenlijst in (5 minuten) en maak kans op een prijs: een online advertentiecampagne van € 450,- via Google of Facebook. Uw inbreng is zeer waardevol.

Oostlanddag 2013

Oostlanddag 2013 staat in het teken van antwoorden waarmee u met vertrouwen de toekomst in kunt. Kom naar de Oostlanddag op 3 oktober 2013. Op het programma staan o.a. workshops over Digitaal Ondernemen, Crowdfunding en Biobased Economy en kunt u speeddaten. ‘s Avonds hoort u hoe Oostlandse ondernemers digitaal ondernemen en komen succesvolle ondernemers aan het woord samen met een interessante spreker. Meer info op www.oostlanddag.nl.