Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Voortgang en planning Vrouwtjeslant - september 2016

Gebr. Van Kessel is inmiddels zo’n vier maanden bezig in Vrouwtjeslant en daarmee ongeveer op de helft van het werk. De Weigeliahof, Kastanjelaan en Ribeslaan zijn af, net zoals een groot deel van de Mimosadreef en de Populierenlaan.

Logo van Aannemer Gebr. Van Kessel

Bij de hoek Mimosadreef/Populierenlaan moet een duiker vervangen worden, maar door het verleggen van nutsvoorzieningen duurt dit helaas langer dan verwacht. Momenteel wordt er gewerkt aan de Platanendreef, Sytwinde en de Jasmijnhof. Daarna zijn de parkeerpleinen één voor één aan de beurt. Zo veroorzaken we zo min mogelijk parkeeroverlast.

De Sytwinde wordt momenteel van een tijdelijke bestrating voorzien en nog niet definitief ingericht. Reden hiervoor is dat de ondergrond zo nog wat kan verdichten. Zodra hier alle riolering is vervangen, wordt de Sytwinde definitief ingericht.

Planning

Er zijn in de planning geen grote wijzigingen aangebracht, maar er is wel hier en daar bijgestuurd. Wellicht handig voor u om te weten! De nieuwe planning (versie september) kunt u vinden op de website www.pijnacker-nootdorp.nl/vrouwtjeslant.