Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Veiligheidsmarkt 11-12-13

Is uw huis ‘inbreker-proof’? Is uw kerstverlichting wel brandveilig? Vind het antwoord op de Veiligheidsmarkt op woensdag 11 december. Loop gerust binnen tussen 18.30 en 21.30 uur in het bestuurscentrum aan de Emmastraat 165 in Pijnacker.

Inbreker met bivakmuts op en koevoet in de hand gluurt door het raam naar binnen

Deelnemers Veiligheidsmarkt

Op de markt vindt u kraampjes van onder meer de politie, NoRisk beveiligingstechniek, Wijktoezicht, Burgernet, NL-Alert, Stichting Welzijn en Ondersteuning en het jongerenwerk.

Maak kans op een buitenlamp

Zet inbrekers in het licht! Doe mee aan de quiz en maak kans op een van de vijf buitenlampen met bewegingssensor. De winnaars maken we rond 20.30 uur bekend.

Zet inbrekers in het licht

Ronald den Hertog, bureauchef politie Pijnacker-Nootdorp:

“We zien al jaren dat er in de winter meer ingebroken wordt. Het is ook niet zo gek dat inbrekers juist dan hun kans grijpen. Het is vroeg donker, vaker slecht weer en dus veel stiller op straat. Huizen en achterpaden zijn vaak slecht verlicht.”

Samen veilig

Burgemeester Rik Buddenberg:

“Onze gemeente is in veel opzichten een veilige gemeente. Dat gaat niet vanzelf en dat doen we niet alleen. Zo’n avond als deze is belangrijk om samen onze gemeente nog veiliger te maken. U kunt veel zelf doen om woningbraken tegen te gaan.”