Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Veiligheidsavond De Venen 27 mei

Maandag 27 mei organiseren politie, brandweer en gemeente een wijkveiligheidsavond voor inwoners van het westelijk deel van de wijk De Venen in Nootdorp.

Omdat de wijk zo groot is, zijn voor 27 mei alleen de bewoners benaderd die ten westen van de Kerkweg en de Hofweegenstraat wonen. Inwoners van Nieuw Craeyenburch zijn ook uitgenodigd. Zij hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen.

Veiligheid in de wijk

Deze wijkveiligheidsavond maakt onderdeel uit van de informatiebijeenkomsten die de gemeente en de politie sinds vorig jaar organiseren. De bureauchef van politie geeft een presentatie over hoe veilig de wijk is een geeft u anti-inbraaktips. Ook is er een presentatie over brandveiligheid door de coördinator Brandveilig Leven. Daarna kunnen bewoners van gedachten wisselen over veiligheidssituaties.

Aanmelden

Als u in het genoemde gebied woont, bent u van harte welkom op maandag 27 mei. De bijeenkomst is in Partycentrum Het Witte Paard, Gildeweg 2 in Nootdorp. Inloop met koffie vanaf 19.45 uur, start van de avond om 20.00 uur. De avond zal rond 22.00 uur zijn afgelopen. U kunt zich aanmelden bij mevrouw A. Gebben via a.gebben@pijnacker-nootdorp.nl. Ook zonder aanmelding bent u welkom!

Oostelijk deel van wijk volgt later

Binnenkort houden wij voor bewoners die ten oosten van de Kerkweg en de Hofweegenstraat wonen ook een wijkveiligheidsavond. Zij ontvangen hier te zijner tijd bericht over.