Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vacature: Teamcoördinator gemalenbeheer

Maak het verschil! Voor het nieuwe team Netwerk Afvalwaterketen Delfland (NAD) Gemalenbeheer zoeken wij een teamcoördinator voor 36 uur per week.

Vacature coördinator gemalenbeheer - solliciteer voor 29 september

Dagelijks verpompen we tienduizenden liters afvalwater richting de afvalwaterzuivering. Enig idee wat er gebeurt als de gemalen en de persleidingen niet werken? Het team Netwerk Afvalwaterketen Delfland (NAD) Gemalenbeheer van de gemeente Pijnacker-Nootdorp zorgt in samenwerking met de gemeenten Delft en Voorburg-Leidschendam voor de 200 gemalen, 1140 minigemalen en de persleidingen in de drie gemeenten. Zonder goed functionerende gemalen en persleidingen is afvoer van afvalwater niet mogelijk. Jij stuurt een team van 5 personen aan bij het dagelijks beheer en onderhoud van deze gemalen en persleidingen. Zo zorgen we met zijn allen voor de goede hygiëne van bijna 230.000 inwoners.

Wat ga je doen?

Het team NAD-gemalenbeheer bestaat uit vijf medewerkers die voor het eerst met elkaar gaan samenwerken. Je gaat in een seniorrol samen met je collega’s het team vorm geven Je bevordert de onderlinge samenwerking en coacht en ondersteunt de medewerkers vakinhoudelijk. Je professionaliseert de werkzaamheden van het team. Denk daarbij aan het maken van scherpe afspraken met externe en interne opdrachtgevers en het slim gebruik maken van data voor goed beheer en onderhoud.

Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en zorgt voor de aanbesteding van werkzaamheden die niet door het team kunnen worden opgepakt. Je bent in staat om oorzaken van storingen op te sporen en deze inzichten te gebruiken voor het professionaliseren van het beheer en onderhoud van de riolering. Hierbij ligt sterk de focus op de prestaties, kosten en risico’s van de persleidingen en gemalen. Verder bewaak je contracten en borgt de kwaliteitsparameters binnen de organisatie.

Wat neem je mee?

Jij bent het gezicht van het NAD-gemalenbeheer. We zijn voor deze uitdagende functie op zoek naar een resultaat- en oplossingsgerichte collega met politiek-bestuurlijke sensitiviteit en coachende kwaliteiten.
Om de functie succesvol uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je een HBO/WO diploma hebt op het gebied van stedelijk waterbeheer en/of civiele techniek. Je hebt kennis en ervaring met riolering of bent bereid de basiscursus riolering te volgen. Het is een pré als je affiniteit hebt met elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde.

Over ons team

Het team bestaat uit 5 vakspecialisten die zich dagelijks inzetten voor de gemalen en persleidingen van de gemeente Delft, Leidschendam-Voorburg en Pijnacker-Nootdorp. Zij hebben ruime ervaring met elektrotechniek, het verhelpen van storingen en beheerprogramma’s én zij werken gezamenlijk aan het analyseren van de storingen om het beheer en onderhoud te verbeteren. Daarnaast delen zij hun kennis met afdelingen binnen de drie gemeenten voor het maken van beleid of het opzetten van projecten.

Over het NAD-gemalenbeheer

Het NAD-gemalenbeheer is ontstaan door een samenwerking tussen de gemeente Delft, Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg. Het doel van de samenwerking is om het beheer en onderhoud van rioolgemalen en persleidingen verder te professionaliseren en te optimaliseren. Het team is onderdeel van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Deze organisatie bestaat uit circa 340 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren groeit het inwoneraantal van 55.000 naar 65.000 inwoners.

Wat bieden wij je?

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 4859,- (indicatief schaal 11 van de gemeentelijke salaristabel januari 2018) bij een werkweek van 36 uur. Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget ter hoogte van 17,05% van je brutosalaris. Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget, flexibele werktijden, de mogelijkheid om thuis te werken en volledige vergoeding van reiskosten via het OV. Deze functie moet nog definitief worden vastgesteld en gewaardeerd. De functie is voor de duur van 1 jaar met daarna de mogelijkheid tot een vast contract.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Wij ontvangen dan graag een actueel CV met een motivatiebrief waarin je aangeeft wat jou drijft om te solliciteren. Mail je sollicitatie onder vermelding van vacaturenummer 2019-40 uiterlijk 29 september 2019 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via WKZ_Sec@pijnacker-nootdorp.nl.
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Yolanda Arkesteijn, Locatiemanager Servicebedrijf Wijkzaken, telefoonnummer 14015 of 06-46981611.