Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vacature: Medewerker personeels- en salarisadministratie

Nieuwsgierig hoe het is om te werken voor een Beste Werkgever 2017-2018? Bij de afdeling Bedrijfsvoering zoeken wij een Medewerker personeels- en salarisadministratie voor 24 uur per week.

Gemeentekantoor aan het Oranjeplein

Over ons team

De vacature voor Medewerker personeels- en salarisadministratie valt onder het team Personeel & Organisatie van de afdeling Bedrijfsvoering.
De afdeling Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat het bestuur, management en medewerkers van gemeentelijke organisatie goed worden ondersteund en geadviseerd op het gebied van Financiën, Control, Inkoop, Juridische Zaken en Personeel & Organisatie. Het team P&O houdt zich met name bezig met advisering, beleidsontwikkeling en beheer op het vlak van personeel en organisatie.

Wat ga je doen?

Je beheert de personeels- en salarisadministratie van de gemeente, samen met twee andere collega’s. Voor de personeelsadministratie zorg je voor de juiste afhandeling van de afgesproken arbeidsvoorwaarden. En voor de salarisadministratie muteer en controleer je de besluiten, verzorg je de afdrachten aan ABP, IZA en belastingdienst en informeer je leidinggevenden en medewerkers over salarissen en berekeningen.

Op het resultaat van deze salarisverwerking ben je aanspreekbaar voor management, medewerkers, accountants, belastingdienst, financiële medewerkers en P&O-collega’s. Afhankelijk van de vraag zorg je voor een accurate afhandeling van deze klantcontacten. Door deze contacten beschik je over voldoende overzicht om de kwaliteit van de salarisadministratie te verbeteren. Ook ben je continu op zoek naar afstemming met je collega’s voor verbetering van de P&O-producten en -diensten. In de samenwerking met de HR-adviseurs draag je bij aan het oplossen van complexe vraagstukken met een salaris-technische component door met hen hierover te sparren en te adviseren.

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding in een financiële richting, bij voorkeur aangevuld met het Praktijkdiploma Loonadministratie en een aantal jaren ervaring met dit soort werk bij de overheid. Je hebt kennis van geautomatiseerde personeels- en salarissystemen, bij voorkeur PIMS en LPS. Ook de beheersing van Excel is essentieel. Een pre is kennis van en ervaring met financiële processen en systemen (liefst Key2Financien) en Cognos.

  • Je bent proactief, oplossingsgericht, vernieuwend, klantgericht en communicatief.
  • Je houdt van je vak en je bent constant bezig met het volgen van ontwikkelingen op het terrein van de sociale, fiscale en pensioen-wetgeving. Je deelt deze met je collega’s P&O en verwerkt ze in je dagelijkse werkzaamheden.
  • De kwaliteit van je werk kenmerkt zich door accuraat werken te koppelen aan het constant bezig zijn met de vraag van de klanten van P&O.
  • Op drukke momenten ben je flexibel en ben je stressbestendig.

Wat bieden wij je?

Wij bieden een interessante, veelzijdige en afwisselende functie in een dynamische gemeente. Het salaris hangt af van leeftijd, opleiding en ervaring en bedraagt bij een volledige werkweek maximaal € 3.376,-- bruto per maand (schaal 8). Daarnaast ontvang je een individueel keuzebudget van 16,8% over je salaris. En de gemeente biedt je een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding woon/werkverkeer bij meer dan 5 kilometer en een Persoonlijk Gezondheidsbudget van € 250,-- per jaar.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Wij ontvangen dan graag een actueel CV met een motivatiebrief waarin je aangeeft wat jouw focus is en wat jou inspireert in deze functie. Misschien zitten wij dan binnenkort om de tafel!
We ontvangen je reactie graag voor 22 mei 2018 onder nummer 2018-17 bij onze managementassistente Marijke van der Lans, e-mail: m.vanderlans@pijnacker-nootdorp.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Bel dan met Sander Hazebroek, telefoonnummer 06-46624125.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.