Sluiten
  1. stuur door
  2. bedankt
stuur door

Vacature: Medewerker accommodatiebeheer

Ben jij handig en wil jij het verschil maken voor de huurders van de sportzalen en welzijnsaccommodaties in Pijnacker-Nootdorp? Wij zoeken een Medewerker Accommodatiebeheer voor 36 uur per week.

Vacature accommodatiebeheerder - solliciteer voor 29 september

Wat ga je doen?

Als accommodatiebeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor de huurders van de binnensport- en welzijnsaccommodaties. Daarnaast houd je toezicht op het gebruik, orde en veiligheid van de accommodaties en geef je verbetervoorstellen door aan collega’s van dingen die jij in de praktijk tegenkomt.

Het uitvoeren van kleine reparatiewerkzaamheden aan de gebouwen en materialen behoort ook tot je werkzaamheden. Samen met je collega beheerders word je hiervoor gedurende 7 dagen per week tussen 7.00 uur en 24.00 uur ingeroosterd. In voorkomende gevallen verricht je ondersteunende- en uitvoerende werkzaamheden bij calamiteiten, evenementen en bijzondere gemeentelijke aangelegenheden.

Wat neem je mee?

Je hebt minimaal een afgeronde VMBO-opleiding en een rijbewijs B. Daarnaast heb je het VCA diploma of ben je bereid om deze te halen. Je hebt goede contactuele eigenschappen. Je kunt goed zelfstandig werken, bent flexibel, collegiaal en in staat om (eenvoudige) onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Daarnaast beschik je over de basisvaardigheden bij het omgaan met computers.

Over ons team

Je komt te werken bij de afdeling Wijkzaken. Deze afdeling zorgt voor het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte en van verschillende gemeentelijke gebouwen. Binnen de afdeling Wijkzaken zijn er diverse uitvoerende teams die samen het Servicebedrijf vormen. Eén van die uitvoerende teams is het beheer van de binnensport- en welzijnsvoorzieningen waar deze functie onder valt.

Over onze gemeente

De gemeente Pijnacker-Nootdorp is een groeigemeente, de komende jaren neemt het inwoneraantal toe van 55.000 naar 65.000. Wonen in Pijnacker-Nootdorp is aantrekkelijk vanwege de goede voorzieningen en de prettige ligging in het groen met uitstekende verbindingen naar Den Haag en Rotterdam. De ambtelijke organisatie bestaat uit circa 340 medewerkers. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informeel karakter, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Collega’s voelen zich gewaardeerd en zijn trots op de organisatie waarvoor zij werken.

Wat bieden wij je

Afhankelijk van je opleiding en je ervaring is je salaris maximaal € 2.599,- (schaal 5 van de gemeentelijke salaristabel januari 2018). Daar bovenop ontvang je een individueel keuzebudget van 17,05% van je brutosalaris. Afhankelijk van het aantal ingeroosterde uren in de avonden en weekenden kan er een toeslag van toepassing zijn.
Ook heeft onze gemeente een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een Persoonlijk Gezondheidsbudget. Je wordt in eerste instantie aangesteld voor de duur van één jaar. Na één jaar wordt dit, wanneer het van beide kanten bevalt, omgezet in een vast dienstverband.

Interesse?

Spreekt de functie je aan en herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving?
Wij ontvangen dan graag een actueel CV met een motivatiebrief waarin je aangeeft wat jou drijft. Mail je sollicitatie uiterlijk 29 september 2019 onder vermelding van vacaturenummer 2019-35 naar gemeente Pijnacker-Nootdorp via WKZ_Sec@pijnacker-nootdorp.nl.
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Yolanda Arkesteijn, Locatiemanager Servicebedrijf van de afdeling Wijkbeheer, telefoonnummer 14015 of 06-46981611.